مشخصات قیر امولسیون کاتونیک CRS2
آسفالتهایی که امروزه ساخته میشوند نسبت به آسفالتهای قدیمی پایداری بیشتری دارند که به دلیل استفاده از قیر امولسیون کاتونیک CRS2 در تولید آنها است. این قیر با داشتن بار الکتریکی مثبت بهراحتی به سطوح با بار الکتریکی منفی میچسبد و پایداری لازم را به مهندسین راه سازی میدهد.
قیر کاتونیک CRS2 یکی از انواع قیرهای تندشکن به شمار میرود که از ترکیب قیر و آب به دست میآید. این قیر امولسیونی 65 درصد قیر خالص دارد و به رنگ سیاه دیده میشود. ویژگیهای قیر CRS2 بر اساس آزمونهایی سنجیده میشوند و بهصورت زیر هستند.
گرانروی قیر امولسیون CRS2
ویسکوزیته یا گرانروی قیر کاتونیک CRS2 به ما نشان میدهد که مولکولهای این قیر تا چه اندازه در برابر جاری شدن مقاومت دارند. این شاخص در دمای 50 درجه سانتیگراد و در شرایط آزمایشگاهی، 100 تا 400 SFS به دست میآید.
حلالیت قیر امولسیون CRS2
تعیین درجه حلالیت قیر امولسیون یکی از آزمونهای مهمی است که در آزمایشگاه انجام میشود. تری کلرو اتیلن حلالی است که از آن برای تعیین درجه حلالیت استفاده میکنند. طبق گفته محققین میزان حلالیت قیر CRS2 در تری کلرو اتیلن 5/97 درصد است.
پایداری در برابر تهنشینی قیر امولسیون CRS2
میزان پایداری قیر کاتونیک CRS2 در برابر تهنشینی یک ملاک مهم در ارزیابی ویژگیهای آن است. پایداری قیر نشان میدهد که خواص و گرانروی قیر تا چه مدت ثابت میماند و میزان تهنشینی بعد از مدت مشخصی چه میزان است. این شاخص بعد از 24 ساعت 1 درصد به دست میآید.
درجه نفوذ قیر امولسیون CRS2
یکی دیگر از ویژگیهای قیر CRS2 میزان درجه نفوذ آن است. درجه نفوذ قیر به مقدار طولی میگویند که یک سوزن استاندارد در آزمایشگاه و در مدت 5 ثانیه فشاری معادل 100 گرم را تحمل کرده و به داخل قیری با دمای 25 درجه سانتیگراد نفوذ میکند. این ملاک در قیر CRS2،100 تا 250 واحد است.
کاربرد قیر امولسیون کاتونیک CRS2
اصلیترین و مهمترین کاربرد قیر امولسیون CRS2 تولید آسفالت است. ساخت آسفالتهای سطحی یک لایهای و چندلایهای و روسازی آسفالت از کاربردهای این قیر به شمار میروند. این قیر برای اندود ماسهای سند سیل نیز به کار میرود.
صنعتگران از قیر کاتونیک CRS2 برای آببندی با مصالح سنگی و آببندی با ماسه نیز استفاده میکنند. این قیر کندروانی بالایی دارد و استفاده از آن راحت است. برای سفارش قیر باید کاربردهای آن را بدانید تا بهترین بهرهوری را از آن داشته باشید.
قیمت قیر امولسیون کاتونیک CRS2
مهمترین عاملی که در تعیین قیمت اولیه قیر کاتونیک CRS2 نقش دارد، قیمت نفت است. نفت ماده اولیه سازنده قیر است؛ به همین دلیل قیمت قیر تا حدود زیادی به آن بستگی دارد. دلار و ارز نیز در تعیین قیمت نفت نقش دارند.
کارخانه و کیفیت نیز عوامل مهمی در تعیین قیمت قیر امولسیون CRS2 هستند. هر کارخانه باتوجهبه دلایل خود قیمتهای متفاوتی برای محصولات پتروشیمی دارد.
خرید قیر امولسیون کاتونیک CRS2
شما میتوانید قیر امولسیون تندشکن CRS2 را باتوجهبه نیاز خود به شکلهای مختلف فلهای، بشکه مستعمل و بشکه نو خریداری کنید. برای انتخاب بهترین مورد، مشورت با یک کارشناس باتجربه گزینه مناسبی است. کارخانه کیا پترو یکی از کارخانههای ایرانی است که بهترین کارشناسان را در مجموعه خود دارد.
این مجموعه از نفت درجه یک برای تولید محصولات پتروشیمی و قیری استفاده میکند و کیفیت را مهمترین کار خود میداند. مشتریان این کارخانه رضایت کامل را از خرید خود دارند.
سایر دسته بندی ها :
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.