مشخصات قیر امولسیون آنیونیک SS1
امروزه یکی از مهمترین دغدغههای مسئولین هر کشور رشد حملونقل است که با قیر امولسیون آنیونیک SS1 سادهتر میشود. این قیر کندگیر است و از قیرهای پایه شل برای تولید آن استفاده میشود. قیر امولسیون SS1 از ترکیب قیر و آب به دست میآید.
نامگذاری آنیونیک در قیر SS1 به دلیل بار الکتریکی منفی ذرات قیر در میان مولکولهای آب است. این قیر دیر شکن یا پایدار است و به مصالح سنگی و آهکی که بار مثبت دارند، بهتر میچسبد. ویژگیهای قیر آنیونیک SS1 با آزمونهای زیر سنجیده میشود.
گرانروی قیر امولسیون SS1
گرانروی قیر امولسیون به میزان مقاومت مولکولهای آن در برابر جاری شدن میگویند. این ویژگی یکی از مهمترین ملاکها برای ارزیابی قیر به شمار میرود. ویسکوزیته قیر SS1 در دمای 25 درجه سانتیگراد ارزیابی میشود و 20 تا 100 Cst به دست میآید.
حلالیت قیر امولسیون SS1
یکی دیگر از ملاکهای ارزیابی قیر امولسیون SS1 تعیین میزان درجه حلالیت آن است. برای تعیین درجه حلالیت قیر از حلالی به نام تری کلرو اتیلن استفاده میکنند. 5/97 درصد عددی است که در این آزمون حاصل میشود.
پایداری در برابر تهنشینی قیر امولسیون SS1
اگر نمیخواهید قیر را بلافاصله استفاده کنید، باید میزان پایداری آن را در مدتی که میخواهید بدانید و در دمای مناسبی آن را نگهداری کنید. میزان پایداری قیر امولسیون SS1 نشان میدهد که خواص و گرانروی قیر در اثر تهنشینی ذرات تا چه اندازه تغییر میکند. این شاخص در 24 ساعت اولیه 1 درصد است.
درجه نفوذ قیر امولسیون SS1
درجه نفوذ قیر را معمولاً در دمای 25 تا 70 درجه سانتیگراد اندازه میگیرند. این دما به دمای آسفالت نزدیکتر است و عددی واقعیتر را نشان میدهد. درجه نفوذ قیر آنیونیک SS1 در دمای 25 درجه سانتیگراد، 100 تا 200 واحد به دست میآید.
کاربرد قیر امولسیون آنیونیک SS1
استفاده از قیر امولسیون SS1 بهجای قیر محلول سبب صرفهجویی میشود. مهمترین کاربرد این قیر در صنعت راهسازی برای ساخت آسفالتهای مختلف است. از قیر آنیونیک SS1 در مخلوطهای آسفالتی سرد، آسفالت حفاظتی و قیرپاشی و غبارنشانی استفاده میکنند.
از جمله کاربردهای دیگر قیر SS1 میتوان به مواردی مانند ساخت بزرگراه و آزادراه، ساخت آسفالتهای محافظتی، لکه گیری و ترک گیری اشاره کرد.
قیمت قیر امولسیون آنیونیک SS1
قیر یکی از فرآوردههای نفتی محسوب میشود و مهمترین عامل تعیین کننده قیمت آن نیز قیمت نفت است. قیمت نفت نیز به قیمت مواردی مانند دلار و ارز بستگی دارد. پس میتوان گفت که اولین عوامل مهم در تعیین قیمت قیر همان دلار و ارز هستند. بهتر است قبل از سفارش قیر قیمت نفت، دلار و ارز را بررسی کنید.
موارد دیگری نیز مانند کارخانه سازنده و کیفیت قیر بر قیمت آن تأثیر میگذارند. به همین دلیل پیش میآید که قیمت قیر آنیونیک SS1 در دو کارخانه مختلف، قیمت متفاوتی داشته باشد.
خرید قیر امولسیون آنیونیک SS1
قیر امولسیون SS1 به روشهایی مانند فله و تانکری قابل تهیه است. شما باید از میان این روشها، بهترین را برای کار خود انتخاب کنید. مشورت با کارشناسان کارخانه موردنظر میتواند گزینه مناسبی برای راهنمایی شما باشد. این کارشناسان باید اطلاعات کامل و جامعی در مورد انواع قیر داشته باشند.
کارشناسان مجموعه کیا پترو در حوزه خود متخصصترین هستند و میتوانند بهخوبی شما را راهنمایی کنند. این کارخانه ایرانی شعبههای متعددی در شهرهای مختلف دارد و باکیفیتترین فرآوردههای نفتی را به متقاضیان ارائه میدهد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.